Vi erbjuder produkter (möbler, kakel, golv, tapet och färg), inspiration, rådgivning och tjänster vid färgsättning och design av husets ytor. Möjligheterna som kulörer och mönster ger är källan till vår affär. Ett aktuellt och utvalt sortiment i kombination med kunskap kring stil och trender säkerställer ett professionellt resultat.

Innebörden i affärsidéen
Med produkterna möbler, kakel, golv, tapet och färg riktar vi oss mot både konsumenter och yrkeskunder. De bärande konkurrensmedlen är inspiration, rådgivning, tjänster och service. Det utvalda sortimentet tillsammans med vår kunskap ska bidra till att underlätta för kunderna, både konsument och proffs.

Vår mission
Vår mission är ”att hjälpa människor få ett snyggt hem och bidra till trivsamma arbetsplatser och offentliga miljöer. Missionen beskriver vad vi gör varje dag och vilken nytta vi ska fylla hos våra kunder . Det är i missionen vi ska hitta vår drivkraft till att utföra ett mästerligt jobb varje dag.

Vår vision
Vår vision är att ”vi ska vara det självklara valet vid förnyelse av hus och hem”. De bärande delarna i identiteten ska vara: “Medveten, inspirerande och kunnig”. “Vi ska vara den inspirerande färgbutiken med ett medvetet sortiment, kunnig personal och tjänster som säkerställer ett professionellt resultat”.

Vi ska helt enkelt vara Sveriges bästa färgfackhandlare!