Vi blev oerhört överraskade, glada och stolta när vi fick veta att vår butik är vinnare av ”Årets Färgfackhandlare 2017”.

Lördagen den 11 februari 2017 delades priset ut på Stockholm Furniture & Light Fair av branschorganisationen ”Färg Möbler och Interiör” med motiveringen:

”Företaget har utmärkt sig för entreprenörskap och nytänkande inom färgfackhandeln genom att erbjuda ett inspirerande och brett utbud av varor och tjänster. Företaget har också utmärkt sig för sitt miljöarbete samt att erbjuda varor av god kvalitet”

Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör (FMI) är en bransch-organisation för möbel- och färgfackhandlare samt alla heminredningshandlare. Syftet med priset är att premiera företag som utmärker sig för att tillhandahålla varor av god kvalitet och som arbetar med kvalitets- och miljöfrågor. Andra faktorer som påverkar bedömningen är om företaget utmärkt sig på annat sätt, till exempel genom att vara innovativa och nyskapande inom branschen.

Det är leverantörer, importörer, producenter och agenter som först lämnar nomineringar och som sedan röstar fram vilken möbelhandlare som får priset.

Tack alla för ett gott samarbete.
Tommy och Annelie Schiller